13. jun, 2020

Att hålla sig....

..... inom ramarna är inte alltid så lätt!

Nu har jag fått för mig att det är fult att se in under huset då det har en plintgrund och det har en tendens att samlas en massa bråte där.

Sagt och gjort! Jag funderade på vilka ribbor som skulle passa att göra någon sorts spaljé av. När vi var på Byggshopen i Vansbro, som för övrigt har den allra trevligaste personalen, så la jag märke till tunna ribbor som ligger som mellanrum mellan de tryckimpregnerade bräderna. Jag frågade en i personalen om de spar dem för något ändamål. Han lovade mig t o m städpeng om jag tog rätt på dem! Han tyckte dessutom att det var en utomordentligt bra idé att använda dem till mitt projekt! Förstår ni vilken trevlig pôjk?!

Jag plockade på mig ett lass. Ca 75 st närmare bestämt. Jag blev nöjd och de fick städat!

Snart ska makens snickrade ramar få ett ribbverk! Lovar att visa resultatet!

I dagens Expressen säger både Agnes Wolde och Björn Olsen att en andra våg av Covid-19 inte är troligt!!! Om detta stämmer så ökar chanserna för revy! Hoppas hoppas!

I revysammanhang är det inte heller så lätt att hålla sig inom ramarna! Vad kan/får man skämta om? Jag lovar i alla fall att jag ska göra allt för att undvika ämnet Covid! Less så in i ......