6. aug, 2020

Hett Hett Hett

Det väntas värmebölja till helgen, så nu trotsar vi stenar och grus och drar till stugan imorgon.

Idag fick jag tag på sotar'n - på första försöket! Han kommer dessutom redan på fredag nästa vecka! Ibland går det fort! Har också sammanställt alla dokument som kommunen behöver för att lämna OK till byggstart och tackat ja till offerten från Eldabutiken. Det ska bli skönt att få ut lite värmeeffekt av eldningen och inte bara myskänsla.

Förutom spisvärme har jag kommit ikapp med bokföringen. Igår gick det ju inte pga "en större lokal driftstörning", men idag var det full rulle igen. Nu är momsen redovisad till skatteverket, automatiska momsöverföringar fixade i bokföringssystemet och periodisk sammanställning gjord.  Visst låter det kul? Not!

Vi har hunnit med två promenader idag. En till en närbelägen garnaffär, där knappar inhandlats till en babykofta jag stickar. Svarade nämligen på en fråga på en FB-grupp från en gravid kvinna som undrade om någon kunde ta åt sig att sticka kläder till en bebis som beräknas anlända i oktober. Vilken fråga! Jag erbjöd mig på studs och fick direkt tre plagg på beställning. Nu kan jag göra avbrott i alla raggsocksstickningar. Omväxling förnöjer. Andra promenaden gick till Gammalgården för glassfika. Det gäller att utnyttja stadslivet när vi är här.

I revysammanhang har jag skickat ut ett meddelande på vår Backstage-grupp på FB, med en uppmaning att göra det bästa av avslutningen på sommaren och med ett preliminärt datum för en träff. En träff där vi kommer att ta beslut om spel (eller inte) 2021. Jäkla virus!

Nåja, vi kommer i alla fall att få varmt och skönt i höst, vad som än händer!

Lev väl!