30. sep, 2020

Inte bara en

Jodå, det rör på sig!

Inte bara en, utan TVÅ nya personer har vi knutit till oss i revyn! Det gäller att bygga för 2022!

Jag avslöjar inte än vilka som döljer sig bakom frågetecknet, men det kommer inom kort.

Idag har jag planerat inför ett möte med gänget på söndag. Det var en del administration som behövde göras och jag plockade fram pärmen märkt "REVY STYR". Jag har inte rensat ur den efter årets produktion och jisses vilka minnen som vällde upp! 

Ifjol vid den här tiden var vi i full gång med planeringen och textskrivandet! Vi hade haft ett första möte där vi tapetetserat väggarna fulla med textförslag. Vi fick besök av Peter och Thomas, som var nya då, men som hade fullt upp med sin medverkan i musikalen "Do you remember" i Borlänge Musikteater. Det beställdes kläder och tyger. Orkesterdiket fick sig en välbehövlig makeover och vi insåg att "byxorna" (sidoridåerna som gör att publiken inte kan se ut i kulissen) behövde bytas ut.  Metervis med flamsäkert tyg beställdes och Yvonne, som vi engagerat för klädsömnad fick klona sig och blev den som också fick sy "byxorna". När stolarna skulle ställas ut i salongen passade fastighetsägaren att göra rent alla tygdynor. Vår nya regissör Monika styrde upp våra sketchrep. Nya trummisen, Tomas, anlände till första musikrepet och tog sig in i gänget utan problem. En annan Tomas knöts till marknadsgruppen. Några aktörer hoppade av olika anledningar av. Vi deltog i mässor och andra PR-aktiviteter. Ja, det finns ingen ände på hur mycket som ska fixas inför en revy.

Som ni ser har vi tre stycken Tomas i gänget. Dessutom heter fastighetens vaktmästare Tomas.......

Nu får vi en ovanligt lugn vinter. Men ska vi ligga på latsidan för det? Nej, räkna med att det kommer att hända saker! Alla är jättesugna på att hitta på saker under vår ofrivilliga paus!