3. nov, 2020

Skitsnack

Ja, om det vore så lätt att man kunde få tyst på skitsnack med ett munskydd!

De kommande dygnen händer något historiskt. Antingen blir han "den där" omvald och då väntar fyra nya år med pajaserier. Eller så är han "den där" den första på många år, jag tror det var 28 år sedan, som en sittande president inte blir omvald till en andra period.

Vad månne detta sluta?

Det skulle finnas sketchmaterial för hur mycket revytid som helst!

Jag märker att det blir många utropstecken idag. Kanske är det en sådan tid. 

Idag har det i alla fall varit strålande soligt. Det blev en skön promenad för att njuta av dagsljus samt få lite steg i stegappen. För någon dag sedan var jag uppe i alldeles under 10.000 steg när jag kom hem från min dagliga promenad. Det fattades 120 steg. Gav jag upp? Nej inte då. Jag tog telefonen i handen och travade runt, runt i lägenheten tills jag passerade den magiska siffran. Det är inte bara "den där" som är knäpp! 

Jag har fått hem flera beställda julklappar idag samt även beställt några till. I det sammanhanget hade jag kontakt med en förälder till ett av barnbarnen. En som jag inte träffar så ofta. Det blir ju så när föräldrarna är skilda. 

Har också bokat in ett möte med styrelsen/uppdragsgivaren för revyn. Vi behöver dra upp lite nya riktlinjer pga rådande omständigheter. Presskonferensen idag med nya striktare riktlinjer stärker min uppfattning om att vi gjorde rätt som skjuter upp kommande revy till 2022.

Lite bök med bokföring på det så sammanfattas min dag med produktiv!