2. feb, 2021

Åka helikopter till revyn?

Visste ni att Björborevyn har världens bästa parkeringsvakter! Så är det bara!

Under ledning av Lars Händemark står de där. I ur och skur. I snöyra och kyla. De ger ett trevligt första intryck till våra besökare. En del ledsagar de t o m ända in i salongen.

På den här bilden förbereds besöket av dåvarande Lanstingsrådet Inga-Lill Persson. Året är 2016 och det var ett hiskeligt rabalder om inköp av helikopter till Landstingen. 

Då ville vi förstås visa att Björborevyn tar ALLA gäster på största allvar. Vill de komma med helikopter så ska de få komma med helikopter. Vi har ju t o m haft gäster som kom med chartrat tåg (men det är en annan historia).

Nåväl, på bilden fixar Lars med landningsplats för helikoptern.

Övriga parkeringsvakter som ni kan möta när (inte om) ni kommer på revy kan vara t ex Bengt-Erik Händemark, Lars-Åke Enmalm, Karl-Erik Norberg, Mats Olsson, Thomas Gruhs, Krister Berglund, Stig Wiberg, Annelie Eld och Johan Eld. De två sistnämnda bodde t o m kvar en natt i husvagn för att kunna jobba två dagar på raken.

Förutom att agera parkeringsvakter så fixar de även bl a montering av gradänger, iordningställande av publikplatser samt säkerhet.

Sååååååå tacksam för allt arbete de lägger ner!