12. apr, 2021

Tiden rusar

Ja, inte rusar den mot vår precis! Snön vräkte ner i morse när vi vaknade. Nu är det moddigt och slask överallt. 

Däremot märker jag att tiden rusar allt snabbare genom kontakten med mina barnbarn. Nr 2 i ordningen (kille) fyller nämligen 13 år på lördag! Hur är det möjligt?

Jag bad om en önskelista och fick den (så klart) via SMS. 

????

Jag fick googla varje grej utom en!

Det var inte så länge sedan som jag som farmor/mormor kunde räkna ut vad de små liven skulle bli glada åt. Nu har de egna åsikter och det är så klart jättebra!

Fick en lista från tredje barnbarnet i födelseordning också. Där kände jag igen det mesta faktiskt. Kanske beror på att det är en tjej. Hon fyller också 13.

Jag minns när vi funderade på vem av våra barn som skulle bli den första att berätta att vi skulle få barnbarn. Döm om vår förvåning och GLÄDJE när alla tre berättade detta inom loppet av 4-5 månader! Sedan har det "kommit" tre till!

I revyn 2019 sjöng jag en sång med egen text på ABBA's Slipping through my fingers. I min version blev det  Livets efterrätt! Många tårar rann det under tiden jag skrev och när jag sedan repeterade med orkestern. När det sedan kom publik så skärper man till sig. Men jag vet många som kände igen sig och hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Bilder på hela högen projicerades på hela scenbakgrunden. Jag kunde inte titta medan jag sjöng!