13. apr, 2021

God hjälp

Nu var det hög tid! Dags att besöka optiker för att se över synen. Jag blev ju t o m rådd av ögonläkaren att göra detta när bältrosen hade gett med sig. Det gjorde den ju efter bara några veckor.

Det är alltid svårt att välja båge tycker jag och den här gången skulle det väljas tre stycken! Jag har nämligen tagit ett abonnemang på Synsam och då ingår tre valfria bågar. Jag valde två "vanliga" och ett par solglasögon.

Jag fick jättebra hjälp av inte bara en, utan två, kvinnor som jobbar i butiken. De ser på en gång vilka bågar som passar en.

Bältrosen hade inte påverkat synen eller trycket, men jag hade väsentligt sämre syn på höger sida. Den sida där jag INTE hade bältros! 

När jag promenerade hemåt hade jag ett spontant telefonmöte med revyns Annica. Hon som fixar layouter, programblad, scenografier förutom att hon agerar PÅ scenen. Vi ska träffas nästa vecka för att prata framtid!

Precis nu plingade det till i min mobil. Barnbarnet Elsa behöver intervjua någon som gick i skolan på 50-60tal. Jisses! Är jag såååå gammal? Ja det är jag ju så nu blir det till att svara på frågor om skolan på min tid!

Tjoflöjt