21. jun, 2021

Administration och tvätt

Det blev ett abrupt inställt möte i morse som ändrade våra planer rätt så rejält! Usch vad jag kan irritera mig på folk som inte respekterar andras tid........ 

Nog gnällt om det!

Efter det inställda mötet drog vi hemåt Forssa för ett par dagars stadsliv. Stadslivet innebär oftast administration och tvätt och så blev det även denna gång.

Nu har jag bombat revygänget med inlägg på vår gemensamma FB-grupp. Info och frågeställningar och en omröstning! Flera har redan svarat! Härliga gänget!

Lite företagsadministration har jag också hunnit med och nu väntar tvätten. Puh! Finns roligare saker att göra.

Ett paket har också kommit till vårt postutlämningsställe. Det är en present till yngsta barnbarnet, som fyller 9 år om några veckor. Hon har önskat sig så coola grejer så att jag hade riktigt kul själv när jag beställde! 

På söndag drar vi till Göteborg för att fira barnbarn nummer fyra (av sex), som fyller 12. Där blir vi några dagar innan vi drar till Falkenberg för revypremiär, via släkting i Slöinge!

Javisst ja, det är Midsommar snart också! Den ska vi fira i stugan tillsammans med min far och kanske en son dyker upp också!

Hi och hej - leverpastej!