19. sep, 2021

Avskalat

Visst ser det mjukt och mysigt ut - NOT!

Det här är platsen för vårt nya sovrum. Det som idag är ett litet köksfönster blir dörröppning in till sovrummet. Det finns inte mycket yta att bygga på då det är både ett skjul och ett gästhärbre som ligger ganska nära. Utbyggnaden är alltså dimensionerad efter detta men att det ska få plats en dubbelsäng vid norrväggen samt att det ska bli fönster ner mot sjön så att vi kan ligga och titta på vår favoritvy från sängen!

Man kan ju lugnt påstå att det återstår en del arbete innan visionen är verklighet! Detta till trots så har jag redan börjat fundera på sänglinne och detaljer..... Ja, jag veeeet att det är knäppt men man måste ju ha en målbild! Hans-Erik har skalat av utskiktet så att byggaren kan börja med grunden.

Idag är vi fortfarande höga på endorfiner efter ett nästan normalt teaterbesök igår kväll. Normalt såtillvida att det innefattade både ett restaurangbesök innan och själva teaterbesöket. Det var tillsammans med våra goda vänner och revykollegor Monika och Tomas och vi såg 123 Schtunk! Så bra! Det är nu tredje gången vi ser dem! Spännvidden mellan komedi samt skönsång är enormt skickligt genomfört! Att det bara var en nästan normal tillställning var för att salongen fortfarande hade spärrade platser.

Men snart så!!!!

I morse vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Det blev en ny text i en refräng som jag skissat på. Efter lite snack i bilen till och från teatern fick jag input för att få till en extra knorr. That's what friends are for!