15. feb, 2022

Samarbete

Nä, ensam är inte stark!

Idag har vi varit på ett möte, arrangerat av Visit Dalarna, där aktörer från olika branscher inom besöksnäringen deltog. Vi fick möjlighet att diskutera vilka samarbeten vi skulle kunna bygga vidare på. Det kanske kommer att resultera i paket med t ex revy/mat/logi - vem vet?

Vi höll till på Matspiran i Mockfjärd och bjöds på både förmiddagskaffe med macka samt en god soppa till lunch. Tack för det!

På väg därifrån blev jag uppringd av en journalist som hade några frågor om revyn. På min fråga om detta var meningen att resultera i en artikel svarade han först svävande, men efter att jag pepprat honom med en massa info så tror jag att han ändrade sig och att en artikel är på gång, för lite senare ringde han igen och ville ha OK till att använda en av våra pressbilder! Det gäller att ta tillfället i akt!

Senare under dagen kom ett mail från LIS, Lokalrevyer I Sverige. Revy-SM 2022 är inställt och ersätts av kurshelg. Beslutet var tråkigt men ganska väntat. Inte många revyer i Sverige har kunnat spela revy i år.

Ja, så gick ännu en dag i revyns tjänst! Inte mig emot!