31. mar, 2022

When I'm sixtyfour

Jag är sååååå tacksam att mina kusiner, Per-Olof och Bror-Erik, sett till att jag har detta minne!

PeO, hade gamla rullband som han fixade över till vad som då var high tech, nämligen kassettband!!!

Bror-Erik kompar mig på gitarr när jag sjunger bl a "Faderittan satt på taket" och "Nu ska vi leka skola". I den senare har han tagit upp en något för hög tonart (jag var alt redan då!) men det löser jag galant genom att oktavera ner den! 4 år gammal!!! Det är alltså 60 år sedan!!!

Efter mina sånginsatser så är det mamma som sjunger "I en hemlig kärleksdröm", men då blev jag så rörd så jag fick ta en paus.

Idag har vi fortsatt vår röjning nere i källarförrådet. Vi har ju flyttat några gånger och jag vet inte hur ni har det i era förråd, men i vårt så finns det ett antal kartonger med "Sorteras".......

Jag hittade vår gamla digitala kamera, som var jättemodern för sisådär 20 år sedan. Hittade laddaren och fick igång den, men alla minneskort lyser med sin frånvaro..... kanske i någon annan låda..... de är ju så små de där rackarna.

Jag hittade också den gamla digitala filmkameran och där fanns kassetter kvar. Nostalgi de luxe att se Sixten, Kevin och Elsa från 2008 och 2009. Dessutom film från vår resa till Mexico (min 50-årspresent).

Fanns också filmat från när vi var med Nu Skin i Cannes. Clas Björling (en gång svensk mästare i triathlon) jobbade med oss och höll ett anförande inför ett par tusen deltagare från hela Europa! Minns att vi funderade på hur vi på ett fint sätt skulle kunna hinta honom om att det förväntades att man klädde upp sig till galakvällen....... Vi hade inte behövt oroa oss! Han hade packat med sig en smoking! Gissa om han glänste när vi flanerade på Croisetten inför kvällen!

Ja, så kan det gå när man städar!!!