16. sep, 2022

Vår hemmaarena

En välbekant syn i Björbo. IOGT-NTO´s samlingslokal. 

Jag har skrivit om den förut, men det tål att göras igen.

Den gamla lokalen brann ner till grunden för ca 30 år sedan. Det tog inte lång tid förrän vi hade den här nya fina lokalen. Specialdesignad för Björborevyn! Hur lyxigt är inte det!?

Det var revyns intäkter som till stor del möjliggjorde nybygget och nu har vi IOGT´s fulla stöd för att vi ska kunna driva revyn vidare. Lokalen i IOGT´s ägande är en viktig förutsättning för att vi ska kunna spela vår revy. 

Den här veckan har vi haft ett möte för att diskutera lokalens framtid. Hur går det om det inte finns en beslutsför styrelse? Nyrekryteringen i huvudföreningen är, som i många andra föreningar, inte så hög.

Inom kort kommer vi att bjuda in till ett möte där framtiden ska diskuteras. 

Den här veckan har jag dessutom lämnat redovisningsblankett till Kulturrådet hur vi använt det bidrag om 300.000 kr som vi fick i krisstöd efter pandemin. Jag tror inte att det ska vara något problem, då jag har varit extremt noga med bokföring och dokumentation. Men man vet ju aldrig.......

En annan sak jag jobbat med är info till de delar av revygänget som ska ut på ett hemligt företagsgig senare i höst.

Jag har också skrivit klart den halvfärdiga text som väntade på valresultatet! Fan tro´t om det är den sista versionen av den texten.

Trevlig Helg på er alla revyvänner!