4. okt, 2022

Nu laddas det!

Bild: Helt fräckt lånat från deras FB. Hoppas de inte misstycker!

Nu puttrar det i revygrytorna runt om i landet. Läste på FB idag att Horndalsrevyn haft ett upptaktsmöte och börjat repa.

Den ena revyn efter den andra meddelar uppstart!

Vi har också haft vårt uppstartsmöte, redan 21 augusti faktiskt, men vi är inte igång med repetitioner ännu.

Vi har i alla fall fått ihop ett repschema - till slut. Det var ett sjå kan jag lova. 

Nu finns i alla fall merparten av texterna i vår gemensamma Dropbox. Ca 80% av den inställda säsongens texter kommer vi att använda. Resten håller vi på att skriva nytt, eller om.

Igår fick jag en idé som hänger på att vi inte slängt en viss typ av rekvisita. Utrymmesbrist gör att vi behöver rensa då och då. Det här var (är hoppas jag) två skrymmande pjäser som passar utmärkt i en sketch jag grunnar på....... Utan att tänka mig för så slängde jag iväg mess till två av revyarna för att fråga om de vet läget med pjäserna. En var vaken och svarade direkt. Den andra har jag nu skickat SMS till för att fråga! LASSE! Svara!!! 🤪

Vidare jobbar vi med en aktivitet som kommer att gå av stapeln 19 oktober kl 19. Om ett par dagar berättar jag mer om den grejen!

Den 19 november är det Julmarknad i Björbo. Då kommer vi att ha öppen repetition, biljettförsäljning och servering. Allt i en enda röra!

Ja, inte står det still precis.....