10. nov, 2022

Full i sjutton

Ja men tamej sjutton om vi inte precis bokade in den sjuttonde besöksgruppen till revyn. 

Det är en hel vecka sedan jag skrev ett inlägg senast. En skulle väl kunna tycka att det är nu, när det är så intensivt med revyjobb, som jag skulle ha massor att skriva om. Så är det ju också men det är ju också nu som tiden rusar på i 180!

Sedan jag skrev sist så har vi haft besök av 14-årigt barnbarn, varit på hockeymiddag hos sonen, musikstund i Stora Tuna kyrka, varit på kalas med övernattning på Wij Trädgårdar, hockey i Gävle, byggmöte med en byggare vid vår stuga, jobbat med bemanning av kringfunktioner i revyn, förberett sketchrep inför helgens tvådagarsrep, besökt ett barnbarn som brutit nyckelbenet, bakat kakor till kakfrossa vid vårt öppna rep under julmarknaden 19 november samt färdigställt (nästan) en del rekvisita tillverkat av en lampglob, en gardinstång med en knopp, kasserade halsband, en kavaj och julgranspynt.

Idag har vi besökt en pensionärsgrupp i grannstaden för att, vid två olika tillfällen, berätta om revyn och försökt locka dem att anmäla sig till en förbokad grupp.

Nu pingar det i mobilen. Ett paket med revyrekvisita har kommit till mitt postutämningsställe. Beställt på kvällen i förrgår. Tacka vet jag näthandel!